FeedBack پروتئین چه نقشی در بدن دارد؟

پروتئین چه نقشی در بدن دارد؟

وجود پروتئین کافی , برای هضم طبیعی غذا نیز ضروری است . چون آنزیم ها که برای تبدیل غذا به ذرات قابل حل در آب و قابل ورود به خون ضروری می باشند , از پروتئین ساخته شده اند , معده و روده ی کوچک و لوزالمعده فقط هنگامی قادر به ترشح مقدار بسیاری آنزیم می باشند که پروتئین کافی به آنها رسیده باشد . هرگاه پروتئین ها به قدر کافی به بدن نرسیده باشند جدارهای عضلانی و رشته های ارتباطی سست می شوند و در حالت طبیعی اعضای درونی نیز تاثیر میگذارند. پس معده افت می کند و روده ی مورب (روده ی بزرگ) , مار مانند روی استخوان لگن خاصره چمبره می زند . زهدان و یا مثانه ممکن است کج شوند و دیگر اعضای درونی جا به جا گردند. 

پروتئین ها باعث جلوگیری از اسیدی شدن یا قلیائی شدن بیش از حد مایعات موجود در بدن می گردند . پروتئین ها می توانند با مواد اسیدی یا با مواد قلیائی ترکیب شوند و بدینسان آنها را خنثی سازند . پروتئین ها ماده خام ساختمان بیشتر هورمون ها می باشند . پروتئین ها برای جلوگیری از لخته شدن خون هم ضروری می باشند .پروتئین ها به طرز مخصوص دیگری نیز در تنظیم اعمال درونی بدن نقش بسیار مهمی به عهده دارد. 

هرگاه رژیم غذایی چنان نا مناسب باشد که مقدار آلبومین لازم در بدن تشکیل نشوند , مواد زائد درون بافت ها بطور کامل بیرون برده نمی شوند . ممکن است هفته ها یا ماه ها کبود  ملایم پروتئین وجود داشته باشد بی آن که آب تراکم یافته در بافتها توجه شخص را جلب کند . این وضع در میان افراد بسیار که در سنین مختلف قرار دارند فوق العاده شایع است . به طور مثال بیشتر رژیم های غذایی لاغری , امروزه حاوی مقدار نسبتا سرشاری مواد پروتینی می باشد . هرگاه همه ی قسمت های بدن با بکاربردن مواد غذائی مناسب و جذب آن حفظ شوند تندرستی و جوانی شما نیز بر پابه پای آن حفظ خواهد شد .

وقتی پروتئین ها خورده می شوند اعمال گوناگون هضم در یک انسان تندرست آنها را از نوع بصورت اسیدی های آمینه تجزیه میکند و ایناسیدها وارد خون می شوند و به ساسر بدن می رسند . 

پزشکان اکنون اسیدهایآمینه را به تنهایی برای درمان بیماریها به کا میبرند. چون نام این اسیدها مکرر در مطبوعا غیر تخصصی دیده میشود . 

دیدگاهتان را درباره این مطلب بنویسید

نام و نام خانوادگی: *

شماره موبایل: *

ایمیل:

دیدگاه: *

دیدگاه کاربران