مواد لازم ( برای 5 نفر )
ماهیچه بره .................... 500 گرم
پیاز ............................ 2 عدد
زرد چوبه ..................... 1.5 قاشق چای خوری
سیب زمینی ................... 400 گرم
نخود ........................... 100 گرم
لوبیا سفید ...................... 100 گرم
لیمو عمانی خشک ............ 5 عدد
نمک و فلفل و کمی جعفری
طرز تهیه
آب را جوش بیاورید ماهیچه ها را یک دقیقه در آن قرار دهید تا جوش بخورد , بعد آب را عوض کرده آب سرد روی گوشت بریزید و گوشت را به مدت یک ساعت و نیم بپزید , نخود و لوبیا را در صورت تمایل قبلا در آب بخیسانید و زودتر از گوشت در دیگ بپزید تا خوب بپزد بعد از یک ساعت و نیم که گوشت و نخود و لوبیا خوب پختند , پیاز و زردچوبه و سیب زمینی پوست کنده و لیمو عمانی و فلفل و جعفری خرد کرده را هم اضافه کنید تا نیم ساعت دیگر همه با هم بپزد , محتویات این آبگوشت را میتوانید با گوشت کوب نرم کرده سر سفره ببرید , خوردن پیاز حلقه شده و ترشی با این آبگوشت لذت فراوان دارد .