مواد لازم ( برای 8 تا 10 نفر )
برنج .................... 1 کیلو
رشته بوداده ............ 350 گرم
روغن ................... 400 گرم
گوشت ................... 250 گرم
کشمش پلویی ............ 100 گرم
زعفران .................. 1 گرم
طرز تهیه
برنج را خیس کنید و بگذارید اقلا 24 ساعت بماند . وقتی که آبرا جوش آوردید و رنج را ریختید و آماده صاف کردن شد , رشته را که حتما باید بو داده باشد در دیگ بریزید . دو تا قل که زد صاف کنید . گوشت را قیمه کنید با یکدانه پیاز رنده کرده در روغن سرخ کنید و یک قاشق رب گوجه فرنگی بزنید بگذارید کمی بپزد . کف دیگ روغن و زعفران بریزید و قدری برنج بپاشید و نصف برنج را که ریختید قیمه را میان برنج پهن کنید . حالا کشمش پلویی دم گرفته را بپاشید و اگر مایلید کمی دارچین و هل و زعفران روی پلو بپاشید . بعد بقیه برنج را بریزید و روی آتش بگذارید و عرقش را بگیرید و روغن بدهید و دم کنید .
بعضی ها دوست دارند کشمش را کمی سرخ کنند در این مورد بسته به میل شماست که کشمش را کمی سرخ کنید یا همینطور سرخ نکرده بین برنج بپاشید .
این پلو باید مدت دم کشیدنش از حد معمول کمی بیشتر باشد . زیرا رشته باید خوب در دم بپزد . چون رشته پلو نانش هم با خودش است از این جهت غذای کافی و کاملی است .