دستور غذایی ماهی گریل شده

زمان آماده سازی... ۳۵ دقیقه

زمان پختن ...        ۱۵ دقیقه

مناسب برای ...       ۴ نفر

 

مواد لازم

روغن زیتون ............... ۱/۴ پیمانه

آبلیمو ........................ ۳ قاشق غذا خوری

آویشن ....................... ۳ شاخه

سیر ........................... ۳ حبه

فلفل سیاه ................... ۱/۸ قاشق چای خوری

فیله ماهی ................... ۴ تکه

نمک ........................... به میزان لازم

تره ............................ به دلخواه

لیمو ........................... به دلخواه

آماده کردن مواد برای تهیه ماهی گریل شده:

سیرها رو پوست بگیرید و له کنید .

می‌تونید به جای آویشن از اورگانو استفاده کنید .

از ۴ تکه فیله ماهی هر کدام به وزن ۱۷۰ گرم استفاده کنید. از ماهی‌هایی با گوشت سفت و سفید مثل قزل‌آلا استفاده کنید. پوست ماهی رو جدا نکنید .

در صورت استفاده از تره، اون رو خرد کنید .

yesدستور پخت

1- در کاسه کم عمق بزرگی، روغن زیتون، آبلیمو، برگ‌های آویشن (یا اورگانو)، سیر و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید .

 

2- تکه‌های ماهی رو اضافه کنید و ترکیب رو روی ماهی‌ها بمالید. روی ظرف رو بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید .

 

3- ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تکه‌های ماهی رو از ترکیب مواد مزه‌دار کننده خارج کنید و اون ها رو تکان بدید تا مواد اضافی روی اون‌ها نمونه. می‌تونید ماهی رو روی دستگاه گریل هم بپزید .

 

4- تکه‌های ماهی رو از سمت پوست در ماهیتابه بذارید، به اون‌ها کمی نمک بزنید. اون‌ها رو تا پوست ماهی ترد و قهوه‌ای بشه بپزید، بعد بچرخونید و برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه دیگه تا ماهی مغزپخت و قهوه‌ای بشه، بپزید .

5- در صورت تمایل، ماهی رو به همراه تره و برش های لیمو سرو کنید .

ارسال نظرات

ارسال نظر