رستوران خوب کاشان

رستوران خوب کاشان , ساختمان رستوران

رستوران معمولا در محل هایی تاسیس می شود که قبلا در رابطه با سرمایه گذاری و تاسیس آن تحقیقات کامل شده باشد و تمام جوانب آن درنظر گرفته شده مثل ، سردخانه ،ا نبارها ، تهویه، لاکر، شوت زباله، آشپزخانه همکف و همجوار با رستوران و نه اینکه 60 تا پله یا بالابرو هزاران سرویس دهی غیراستاندارد.

درهای ورود و خروج به آشپزخانه رستوران نیز از اصول فنی و مهندسی خاصی برخوردارباشد ، ضدحریق باشد ، روان و بی صدا باشد ، به هردوطرف بازشود ، قبل از ورود به آشپزخانه از خط قرمزهای a-b-c برخوردارباشد ، تابلوراهنما داشته باشد ، دربالای سردر دوربین مونیتورینگ وصل شده باشد ، وهزاران موارد دیگر.....

ارسال نظرات

ارسال نظر