طرز تهیه آش رشتی

مواد لازم

سبزی (پیازچه و سبزی) .................... 3 کیلو

لوبیا چیتی ...................................... 300 گرم

چغندر ............................................ 500 گرم

آرد برنج .......................................... 300 گرم

گوشت چرخ کرده ............................. 500 گرم

شکر .............................................. 100 گرم

آبغوره به مقدار لازم

تخم مرغ به تعداد نفرات 

یک قاشق چایخوری گلپر

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه 

ساقه های سبزی را بگیرید و آن را خوب بشوئید بعد از شستن باید سبزی خشک شود که بتوان آن را ریز ریز نمود . چغندر و لوبیا را هم خرد کنید و بعد سبزی و چغندر را با آب روی آتش بگذارید در این موقع شما باید آب گوشت و نمک و فلفل و کمی زعفران بزنید و گوشت را بصورت کوفته ریزه در آورید و داخل آش که پخته شده است بریزید و وقتی همه چیز پخته شد آرد برنج را با آبغوره مخلوط کرده و در آش بریزید و بهم بزنید بطوریکه ته نگیرد , البته مقدتر ترشی آن بستگی به میل شما دارد . اگر آش , کمی شل بود قدری آرد برنج ب آن اضافه کنید , بعد از آنکه آش حاضر شد به اندازه تعداد نفرات تخم مرغ در روی آش که در حال جوشیدن است بشکنید , وقتی تخم مرغ ها بسته و پخته شد ظرف را زمین گذارده آهسته تخم مرغ ها را در آورید و در ظرف دیگر بگذارید بعد گلپر و شکر را داخل آش ریخته و بهم بزنید , آش را برای هر نفر در ظرف های جدا بکشید و یک تخم مرغ هم روی آن بگذارید و یا ممکن است همه را در یک ظرف کشیده و تخم مرغ ها را روی آن بگذارید .

ارسال نظرات

ارسال نظر