طرز تهیه ی آلو اسفناج

الو اسفناج

موادلازم:

1-اسفناج 150گرم

2-گوشت خورشتی 70گرم

3-الو برای هر نفر 4الی5عدد

4-پیاز بزرگ یک عدد

5-روغن و ادویه جات به مقدار لازم

طرزتهیه

ابتدا اسفناج را داخل قابلمه ای ریخته یک فنجان اب داخلش بریزید و درب ان را گذاشته و اجازه دهید بجوشد و بپزد حدود پنج دقیقه

بعد از جوشیدن داخل آبکش بریزید تا آب اضافه اش کشیده شود.

پیاز را نگینی کنید و داخل قابلمه ای روغن بریزید و اجازدهید تا سرخ شود,

قبل ازسرخ شدن کمی زردچوبه بزنید وبعد گوشت رااضافه کنید وخوب تفت دهید

اگر میخواهید خورشت شما خوش رنگ شود در این مرحله یک قاشق رب به گوشت اضافه کنید و خوب تفت دهید زیر شعله را کم کم کنید.

در یک تابه جداگانه اسفناج پخته شده را مانند سبزی قرمه سرخ کنید و اجازه دهید اب اضافه اش  خشک شود و به روغن بیفتد.

بعد از تفت دادن اسفناج آن رابه گوشت اضافه کنید ویک تفت باگوشت نیزبدهید بعد به مقدار لازم آب اضافه کنید زیر شعله را زیاد کنید تا بجوشد,

بعد از جوشیدن و کم شدن اب نمک ، فلفل ، ادویه کاری ، مقداری سرکه اضافه کنید واجازه دهید تا جابیفتد.

یک ربع قبل از اینکه خورشت را خاموش کنید الوها را اضافه کنید تا با مواد بجوشد و طعمش دربیاد.

توجه کنید طعم این خورشت باید ملس باشد یعنی ترش و شیرین,

اگربعد از اضافه کردن الوها خیلی شیرین بود کمی سرکه بزنید اگر ترش بود از شکر استفاده کنید.

این خورشت تقریبا باید سفت باشد.

برنج را داخل دیس کشیده و روش خورشت بریزید و نوش جان کنید.

ارسال نظرات

ارسال نظر